HOME > 在学中の留学生 > 在学中に申請できる奨学金

在学中に申請できる奨学金

奨学生の募集を下記の通り行います。募集要項をよく確認してから応募してください。
Applications for the following scholarship for International students are now being accepted. Please be sure to read the guidelines for applicants for each scholarship program thoroughly and confirm the details before applying.

1. 外国人留学生奨学金 Scholarships for International Students

●文部科学省学習奨励費 Monbukagakusho Honors Scholarship for Privately-Financed International Students 要項Guideline
●関奉仕財団 Seki Scholarship 要項Guideline
●日揮・実吉奨学会 Nikki-Saneyoshi Scholarship 要項Guideline
●松山済美会 Matuyama-Saibi Scholarship 要項Guideline
●愛媛大学校友会 Ehime University Alumni Association Scholarship 要項Guideline

通知(共通) Guideline(common)  申請書Form

提出先 : 国際連携課(医学部・農学部は各学部チーム)
Submit to : International office (Students of Igakubu and Nougakubu can submit application form to Gakumu team)

応募締切 Deadline :現在募集はしておりません。Currently we do not accept.

2.日本国際教育支援協会(JEES)留学生奨学金(修学)

要項Guideline     申請書1Form1     申請書2Form2

提出先 : 国際連携課(医学部・農学部は各学部チーム)
応募締切 : 現在募集はしておりません。Currently we do not accept.

**************************************

3.味の素奨学会 在日留学生向け奨学金  Ajinomoto Scholarship for Students from Overseas

要項Guideline  申請書1 Form1  申請書2 Form2
提出先 : 国際連携課(医学部・農学部は各学部チーム)