HOME > 未分類 > 外国人留学生奨学金募集

外国人留学生奨学金募集

奨学生を下記の通り行います。

募集要項をよく確認してから募集してください。

Applications for the following scholarship for International students are now being accepted. Please be sure to read the guidelines for applicants for each scholarship program thoroughly and confirm the details before applying.

募集通知Notice

申請書Application

推薦書Consent

○募集要項Guideline