HOME > キャンパスでの交流 > 愛媛大学留学生協議会「AISA」(Ehime University International Students Association)

AISAとは、愛媛大学の留学生の福祉向上と愛媛大学の学生間(留学生と日本人学生)一般の日本人、愛媛県民との交流、国際理解を促進する留学生団体です。愛媛大学に在籍する全ての留学生がAISAのメンバーになります。
AISA is an association to promote the well-being of international students at Ehime University and supports the interaction and understanding between students at Ehime University and the people of Japan, especially Ehime Prefecture. International students are automatically members of the AISA.

◆AISA Facebook pageはこちら!

AISAウェルカムパーティー

ICOとお花見