HOME > ニュース&トピックス > 入居者募集:御幸学生宿舎 / Resident Recruitment : Miyuki Dormitory

御幸学生宿舎入居者の募集を下記の通り行います。 希望者は募集要項を確認して応募してください。

○対象:外国人留学生(学部生・院生)*女性のみ

○募集人数:1名(寄宿料:20,000円/月額)(13.68㎡)

○募集締切:2014年9月10日(水)

A resident of Miyuki Dormitory for International students are now being accepted. Those students who wish to apply should read the guideline before applying.

○Target:International students (Undergraduate students and graduate students) *Only for female

○ Available room: 1 room  (Boarding fee: 20,000 yen / month) (13.68 ㎡)

○ Application deadline: September 10th (Wed), 2014

募集要項 / Guidelines