HOME > ニュース&トピックス > 公益財団法人佐藤陽国際奨学財団 私費留学奨学生(春募集) / Sato Yo International Scholarship Foundation

2017年4月期 私費留学奨学生(奨学支援期間:2017年4月~2019年3月)

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから申請してください。

Application for the following scholarship for International students is now being accepted.

Please be sure to read the guidelines thoroughly and confirm the details before applying.

募集要項 ・ 奨学生申込書 / Guideline ・ Application form   *Written in Japanese

■ 提出先: 国際連携課 / Submit to: International Office

■ 締切: 2016 年12月16日(金) / Deadline: December 16 (Fri), 2016

応募締切日は必ず学内の締切日を確認してください。財団の募集要項の締切日とは異なります。

Make sure to check the deadline within university, NOT by the deadline of the scholarship foundation’s guideline.