HOME > ニュース&トピックス > 公益財団法人佐藤陽国際奨学財団 私費留学生募集(秋募集) Sato Yo International Scholarship Foundation

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから申請してください。

Application for the following scholarship for International students is now being accepted.

Please be sure to read the guidelines thoroughly and confirm the details before applying.

募集要項 & 申込書 Guideline & Application form *Written in Japanese

提出先 Submit to: 国際連携課 International Office

締切 Deadline: 2016年8月10日(水) August 10 (Wed), 2016

応募締切日は必ず学内の締切日を確認してください。財団の募集要項の締切日とは異なります。

Make sure to check the deadline within university, NOT by the deadline of the scholarship foundation’s guideline.