HOME > ニュース&トピックス > 公益財団法人安田奨学財団 / Yasuda Scholarship Foundation

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから申請してください。

Application for the following scholarship for International students is now being accepted.

Please be sure to read the guidelines thoroughly and confirm the details before applying.

募集 Guideline *Written in Japanese

申込書 Scholarship application form  *Written in Japanese

提出先 Submit to  : 国際連携課 International Office

締切 Deadline : 2016年1月8日(金) January 8 (Fri), 2016

応募締切日は必ず学内の締切日を確認してください。財団の募集要項の締切日とは異なります。

Make sure to check the deadline within university, NOT by the deadline of the scholarship foundation’s guideline.