HOME > ニュース&トピックス > 共立国際交流奨学財団 / Kyoritu International Foundation Scholarship

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから申請してください。

Application for the following scholarship for International students is now being accepted.

Please be sure to read the guidelines thoroughly and confirm the details before applying.

応募要項 / Guideline  *Written in Japanese

申請書 / Application form *Written in Japanese

■ 提出先: 国際連携課 / Submit to: International Office

■ 締切: 2016 年12月22日(木) / Deadline: December 22 (Thu), 2016

応募締切日は必ず学内の締切日を確認してください。財団の募集要項の締切日とは異なります。

Make sure to check the deadline within university, NOT by the deadline of the scholarship foundation’s guideline.