HOME > ニュース&トピックス > 外国人留学生奨学金 Sholarship for International Students

奨学生を下記の通り行います。

募集要項をよく確認してから募集してください。

Applications for the following scholarship for International students are now being accepted. Please be sure to read the guidelines for applicants for each scholarship program thoroughly and confirm the details before applying.

募集通知 Notice

■募集要項 Guideline

(1) 松山済美会 Matsuyama Saibikai Scholarship *Written in Japanese

(2) 愛媛大学校友会 Ehime University Alumni Association Scholarship

■提出書類 Documents necessary for the scholarships *共通 (common)

1.奨学金支給申請書 Application form

2.在留カードのコピー A copy of your residence card

3.振込口座通帳コピー(銀行名・支店名・口座番号・口座名義が明記してある箇所)

A copy of your bank book (bank/branch name, account number, and account holder’s name.)

■提出先:国際連携課学生交流チーム

Place for Submission: Student Exchange Team, International Office

■提出期限:2016年11月17日(木)

Application Deadline: November 17 (Thu), 2016

応募締切日は必ず学内の締切日を確認してください。財団の募集要項の締切日とは異なります。

Make sure to check the deadline within university, NOT by the deadline of the scholarship foundation’s guideline.