HOME > ニュース&トピックス > 文部科学省学習奨励費 (追加募集)/ Monbukagakusho Honors Scholarship (Additional recruitment)

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから申請してください。

Applications for the following scholarship for International students are now being accepted.

Please be sure to read the guidelines thoroughly and confirm the details before applying.

募集要項 / Guideline  *Written in Japanese

提出書類 / Required documents:

(1) 奨学金支給申請 / Sholarship application form

(2) 成績証明書 / Academic record
*新入生の場合は提出不要(愛大卒業の新入生は前課程成績を提出)
*Unnecessary for new students(New students who graduated Ehime univ. hand in a last record)

(3) 受入指導教員推薦書 / Letter of recommendation from the student’s supervisor
*4月に申請した者は提出不要 / Applicant who applied in April don’t need hand in.

(4) 在留カードのコピー / A copy of your residence card

====================================================

提出期限:2015年10月2日(金)/ Application Deadline :October 2, 2015

提出先:国際連携課 / Place for Submission : International Office

*ただし,医・農・連大の学生は所属学部の学務チームへ提出可。
*School of Medicine, Faculty of Agriculture and Rendai students can submit the applications at your Student Affairs office.

応募締切日は必ず学内の締切日を確認してください。財団の募集要項の締切日とは異なります。

Make sure to check the deadline within university, NOT by the deadline of the scholarship foundation’s guideline.