HOME > ニュース&トピックス > 文部科学省学習奨励費 (追加募集)/ Monbukagakusho Honors Scholarship (Additional recruitment)

***大学院生のみ応募可 /  Only graduate students can apply.

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから申請してください。

Applications for the following scholarship for International students are now being accepted.

Please be sure to read the guidelines thoroughly and confirm the details before applying.

募集要項 / Guideline  *Written in Japanese

提出書類 / Required documents:

(1) 奨学金支給申請書 / Scholarship application form

(2) 在留カードのコピー / A copy of your residence card

(3) ゆうちょ銀行の通帳コピー

(銀行名・支店名・口座番号・口座名義が明記してある箇所)*必須:カタカナ名義

A copy of JP BANK (Yucho-Bank) bank book

(bank/branch name, account number, and account holder’s name in Katakana.)

====================================================

提出期限:2016年9月30日(金)/ Application Deadline :September 30 (Fri), 2016

提出先:国際連携課 / Place for Submission : International Office

*ただし,医・農・連大の学生は所属学部の学務チームへ提出可。
*School of Medicine, Faculty of Agriculture and Rendai students can submit the applications at your Student Affairs office.

応募締切日は必ず学内の締切日を確認してください。財団の募集要項の締切日とは異なります。

Make sure to check the deadline within university, NOT by the deadline of the scholarship foundation’s guideline.