HOME > ニュース&トピックス > 日本国際教育支援協会(JEES)留学生奨学金(修学)

日本国際教育支援協会(JEES)留学生奨学金(修学)

奨学生の募集を下記の通り行います。募集要項をよく確認してから応募してください。
Applications for the following scholarship for International students are now being accepted. Please be sure to read the guidelines for applicants for each scholarship program thoroughly and confirm the details before applying.

************************************

日本国際教育支援協会(JEES)留学生奨学金(修学)

要項Guideline     申請書1Form1     申請書2Form2

提出先 : 国際連携課(医学部・農学部は各学部チーム)