HOME > ニュース&トピックス > 2014年度佐川留学生奨学財団 私費外国人留学生奨学生募集 SAGAWA Scholarship Foundation 2014

奨学生の募集を下記のとおり行います。申請を希望する留学生は,募集要項を確認の上ご応募ください。 Applications for this scholarship for International students are now being accepted. Those students who wish to apply should read the guideline written below before applying.

募集要項 Guideline

申請書(学部学生用) Application form (for undergraduates)

申請書(修士課程用) Application form (for master’s program)

申請書(博士課程用) Application form (for doctoral program)