HOME > ニュース&トピックス > 文科省学習奨励費(追加募集) Monbukagakusho Honors Scholarship(additional recruitment)

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから募集してください。

Applications for the following scholarship for International students are now being accepted. Please be sure to read the guidelines for applicants for each scholarship program thoroughly and confirm the details before applying.

通知 notice

要項 guideline

申請書 application

推薦書 recommendation