HOME > ニュース&トピックス > 共立国際交流奨学財団 Kyouritu International Foundation Scholarship

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから募集してください。

Applications for the following scholarship for International students are now being accepted. Please be sure to read the guidelines for applicants for each scholarship program thoroughly and confirm the details before applying.

要項・申請書 guideline&application

提出先 Submit to  : 国際連携課 International Office

締切 Deadline : 2014年12月19日(金) Dec 19(Fri),2014