HOME > ニュース&トピックス > 松山済美会奨学金 追加募集 Matsuyama Saibi foundation scholarship(additioal accepting)

奨学生を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから募集してください。

Applications for the following scholarship for International students are now being accepted. Please be sure to read the guidelines for applicants for each scholarship program thoroughly and confirm the details before applying.

要項Notice

申請書Application

提出先Submit to 国際連携課 International Office

提出期限 Deadline 平成2674日(金)July 4,2014