HOME > ニュース&トピックス > 佐藤陽国際奨学財団 奨学生募集 Sato Yo International Scholarship

奨学生の募集を下記の通り行います。
募集要項をよく確認してから募集してください。

Applications for the following scholarship for International students are now being accepted. Please be sure to read the guidelines for applicants for each scholarship program thoroughly and confirm the details before applying.

要項,申請書 Notice & Application

提出先Submit to 国際連携課 International Office

提出期限 Deadline 平成26818日(月) August 18,2014